Surówka z czerwonej kapusty z bakaliami

Surówka z czerwonej kapusty z bakaliami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • rodzynki

    50 g
  • orzechy

    50 g
  • figi

    50 g
  • olej sojowy

    3 łyżki
  • sól, cukier, pieprz, sok z cytryny

    DO SMAKU
  • kapusta czerwona

    400 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę umyć,poszatkować i posolić.Bakalie umyć i posiekać.Wymieszać z kapustą, dodać olej,doprawić do smaku.Pasuje do drobiu pieczonego i cielęciny.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

babcia

06.11.2012 09:42
ciekawa..

Margo1

08.10.2012 09:31
jadłam taką , jest pyszna

mimcia

03.02.2012 22:08
smaczne i łatwe. super. :)

Edyta31

15.07.2011 00:09
najważniejsze, że z bakaliami:)

Anna210

04.04.2011 11:42
super !

Anna210

04.04.2011 11:42
super !

Edyta38

25.01.2011 09:58
pyszna :)

mehia

26.10.2010 19:56
extra :)

mehia

26.10.2010 19:56
extra :)

Josef1

28.08.2010 08:14
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat