Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czarny pudding, czyli poczciwa kaszanka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kaszanka 80 dkg
wędzony boczek 45 dkg
cebula 30 dkg
smalec 20 g

Przepis i sposób przygotowania na: Czarny pudding, czyli poczciwa kaszanka

Cebulę obrać,pokroić i podsmażyć na smalcu,kiedy jest już lekko zeszklona,dołożyć do niej kaszankę i pokroić boczek,całość smażyć tak długo ,aż kaszanka będzie miała chrupiącą skórkę,znakomicie smakuje z dodatkiem musztardy,albo z kiszoną kapustą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emiliozo 12.01.2012 19:15
chyba nie przepadam za kaszanka
Justyna Jussstiii 21.10.2011 08:41
polecam
MAR3STA 11.10.2011 22:36
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak