Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot z rabarbararu

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rabarbar 1/4 kg
skórka cytrynowa 1 sztuki
Goździki całe Prymat 2 sztuki
cukier 1/2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot z rabarbararu

Rabarbar umyć odciąć liście zdjąć skórkę i pokrajać łodygi w kawałki długości około 1 cm zagotować

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak