Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pora, kukurydzy i kapusty pekińskiej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

por 1 sztuka(średni)
kapusta pekińska 1 sztuka (średnia)
kukurydza 1 puszka
majonez 4-6 łyżek
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pora, kukurydzy i kapusty pekińskiej

Por i kapustę skroimy.Przekładamy do miski, Dodajemy odcedzoną kukurydzę oraz majonez sól i pieprz. mieszamy. Podajemy do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewaa 01.11.2012 16:52
smaczna
mic 01.10.2012 22:30
fajna
aleksa123 30.12.2011 15:17
pyszna
Izabela/bella81 21.10.2011 09:13
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak