Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip grilowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

majonez 5 łyżek
Musztarda sarepska Prymat 2 łyżki
śmietana 2 łyżki
Pieprz biały mielony Prymat
cukier do samku
sok pomarańczowy 2 łyżki
ketchup 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Dip grilowy

Wszystkie składniki dobrze wymieszać lub zmiksować blenderem .Podawać zimne.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiaw 19.05.2011 21:06
musi być super
Kate131 27.06.2010 08:25
pyszny musi być,szkoda,ze wczoraj nei znalazłam tego przepisu,bo grillowałam:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak