Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowo-szynkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 10 dag
masło 1 łyżeczka
szynka 10 dag
ser żółty 5 dag
śmietana 2 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowo-szynkowa

Masło ucieramy na gładką masę, mieszamy ze śmietaną, dodajemy zmieloną szynkę, starty na tarce ser żółty. Doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak