Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tort bezowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bezy 300 gram
masło 2 kostki
żółtko jajek 6 szt.
cukier puder 1,5 szkl.
cukier wanilinowy 30 gram
bakalie
twaróg 600 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Tort bezowy

Wszystkie składniki oprócz bezu dokładnie wymieszać. Tak sporządzony krem przekładać na przemian z bezami. Schłodzić w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smile 16.02.2012 10:12
smakowity ;)
Wacław 07.01.2012 14:52
fajny przepis
Katarzyna/kate1980 27.10.2011 21:23
super
Beatris 10.10.2011 21:09
Torcik bezowy to mój ulubiony.
halinka1011 10.10.2011 20:23
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak