Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Orzechy i migdały na patelni

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

orzechy włoskie 100 gram
orzechy laskowe 100 gram
migdały 100 gram
miód lipowy 4 łyżki
cukier do smaku
ananas z puszki 3 plastry
brzoskwinie w puszce 3 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Orzechy i migdały na patelni

Rozgrzać miód na patelni, następnie dorzucić połamane orzechy włoskie, laskowe oraz migdały w płatkach. Gdy się troche podprażą dorzucić odsączone i pokrojone w kostkę ananasy i brzoskwinie. Do smaku dodać cukier.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak