Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledź pod czerwoną pierzynką

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śmietana 100 ml
majonez 1oo ml
sól do smaku
pieprz do smaku
filety śledziowe 3 w oleju
cebula czerwona 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Śledź pod czerwoną pierzynką

Na półmisku układamy kawałki płatów śledziowych.Cebulę czerwoną drobniutko kroimy.Majonez mieszamy ze śmietaną, dodajemy cebulę .Doprawiamy do smaku.Zalewamy sosem śledzie.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

madzialena19 22.05.2012 19:55
smaczny śledźik
krysia50 10.06.2011 12:09
pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak