Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz do krokietów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 300 gram
kapusta kiszona 300 gram
cebula biała 1 szt.
sól do smaku
natka pietruszki 1 szt.
natka kolendry 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz do krokietów

Pieczarki bardzo drobno pokroić i podgotować w garnuszku. Kapuste i cebulę drobno posiekac, dodać do pieczarek, doprawić, na koniec zazielenić natkami. Pyszności. Faszerować krokiety, można także pierogi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 15.02.2012 19:15
bardzo lubię:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak