Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej i brzoskwini

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt.
brzoskwinie w puszce 1 szt.
papryka czerwona 1 szt.
sól do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej i brzoskwini

Kapustę drobno poszatkować, brzoskwinie odsączyć z zalewy, pokroić w drobną kostkę. Paprykę pokroić w cienkie paski. Doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak