Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierś z kurczaka panierowana

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka (ilość wg uznania) 1 szt.
jajko 1 szt.
sól do smaku
pieprz do smaku
łuska gryczana rozdrobniona 1 łyzeczka
olej do smażenia do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat 100 gram

Przepis i sposób przygotowania na: pierś z kurczaka panierowana

Pierś pokroić w plasterki, posypać solą, pieprzem, łuską gryczaną. Obtoczyć w bułce tartej, jajku i jeszcze raz w bułce. Smażyc na patelni na oleju z obydwu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 03.02.2012 15:14
bardzo dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak