Składniki:
matiasy | 6 dużych |
groszek konserwowy | 1 puszka |
szczypior | 1/2 pęczka |
koperek | 1/2 pęczka |
majonez | 4 łyżki |
kwaśna śmietana | 150 ml |
sól | |
pieprz | |
cebula | 1 średnia |
jajko ugotowane na twardo | 3 szt |
matiasy | 6 dużych |
groszek konserwowy | 1 puszka |
szczypior | 1/2 pęczka |
koperek | 1/2 pęczka |
majonez | 4 łyżki |
kwaśna śmietana | 150 ml |
sól | |
pieprz | |
cebula | 1 średnia |
jajko ugotowane na twardo | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: