Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledziowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ogórek konserwowy Smak 5 średnich
groszek konserwowy 1 puszka
majonez
pieprz
podgrzybki 5-6 marynowane
matijasy 6 dużych

Przepis i sposób przygotowania na: Śledziowa

Matjasy zalewamy chłodną wodą, moczymy przez dwie godziny. Odsączamy, kroimy w cienkie paski. Ogórk i grzybyi kroimy w drobną kostkę i dodajemy wraz z groszkiem do matjasów. Doprawiamy do smaku majonezem i pieprzem. W razie potrzeby możemy lekko posolić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak