Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowane pieczarki z serem.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczareki całe 6
jajko 1
sól
ser edamski 2 plasterki

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowane pieczarki z serem.

Od pieczarek odciąć nóżki i zostawić same kapelusze. Posypać solą i pieprzem, moczyć w jajku i panierować w bułce tartej. Obsmażyć z obu stron i pod koniec położyć po kawałku sera. Gdy się ser roztopi zdjać z patelni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 07.02.2013 14:40
MNiam :)
SYLKA 04.06.2012 15:41
pycha
Elżbieta17 12.03.2012 09:52
rewelacyjne:)
romanrafal
romanrafal 22.02.2012 08:59
świetne poprostu świetne
SylwiaMagdaSabin 27.11.2011 20:40
musi byc boskie
Grażyna13 20.11.2011 14:40
Pycha :0
Wacław 08.11.2011 11:08
lubie taką kolacyjkę !
Wacław 08.11.2011 11:08
lubie taką kolacyjkę !
Chojłówna 31.10.2011 20:06
uwielbiam takie:D
agnieszka137 10.10.2011 14:33
smaczne:)
1j1o1l1a1 10.10.2011 13:52
musi być dobre:)
Emilia22 10.10.2011 09:55
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak