Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Malinki w łoiczkach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

maliny świeże im więcej tym lepiej
cukier do podsypania

Przepis i sposób przygotowania na: Malinki w łoiczkach

1. Malinki myjemy i sprawdzamy czy nie ma robaczków.

2. Przygotowujemy słoiczki. Wsypujemy malinki i zasypujemy cukrem. Nie żałujemy cukru! Zakręcamy słoiczki.

3. Pamiętając, że malinki to delikatne owoce pasteryzujemy je nie więcej niż 15 minut od czasu zagotowania się wody.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 03.11.2013 21:30
pyszności w słoiczkach :)
Pietruszka 11.10.2012 20:17
super
ronald88 16.11.2011 10:03
super
Emilia22 10.10.2011 09:57
pyszosci

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak