Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KOTLECIK DROBIOWY

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczka 2 szt
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: KOTLECIK DROBIOWY

Pierś z kurczaka umyć przekroić na połowę, posypać przyprawą do kurczaka. Jajko rozbić i roztrzepać w talerzyku, pierś z kurczaka obtoczyć w jajku następnie obtaczać w bułce tartej i smażyć na oleju z obu stron.Podawać z ziemniaczkami lub frytkami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jozefinach 05.09.2013 13:03
Mięso prezentuje się bardzo smakowicie.
Anna169Hosz 17.08.2012 00:48
Smakowicie wygląda.
pacpaw 01.06.2012 21:31
uwielbiam takie chrupiące
IKrakowianka 22.05.2012 22:03
najlepszy
Mariusz10 21.01.2012 22:35
pycha
junox 25.12.2011 22:02
pyszny obiadek
RenataZ-et 07.12.2011 21:23
super chrupiący
magical66 15.11.2011 20:07
pyszny
smakoszek 08.11.2011 20:51
pyszny obiadek
IZABELA29 08.11.2011 08:43
tradycyjnie smacznie
barbara11561 07.11.2011 21:54
super
ben-ka 21.10.2011 10:43
też takie robię:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak