Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rumiany sznycel

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sznyclówka 50 dag
mąka 2 łyżka
marchew 2
cebula 2
pomidor 2
ziemniak 4
natka pietruszki
olej
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Rumiany sznycel

Mięso pokroić na 4 części. Cebulę pokroić, przesmażyć na oleju. Warzywa pokroić, wymieszać je se sobą, podawać do kotletów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Norgiusz 14.12.2011 10:14
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak