Paluszki z pieczarkami

Paluszki z pieczarkami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki ugotowane

    40 dag
  • mąka ziemniaczana

    15 dag
  • jajko

    1
  • sól

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na farsz: mięso mielone 25 dag, 10 dag pieczarek, jajko 1, olej, sól, majeranek.
Pieczarki posiekać, podsmażyć razem z mięsem, wymieszać z jajkiem. Ziemniaki zmieszać z mąką, solą, jajkiem. Na prostokąty kłaść farsz, zlepić, ugotować

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat