Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paluszki z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki ugotowane 40 dag
mąka ziemniaczana 15 dag
jajko 1
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki z pieczarkami

Na farsz: mięso mielone 25 dag, 10 dag pieczarek, jajko 1, olej, sól, majeranek.
Pieczarki posiekać, podsmażyć razem z mięsem, wymieszać z jajkiem. Ziemniaki zmieszać z mąką, solą, jajkiem. Na prostokąty kłaść farsz, zlepić, ugotować

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak