Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka w sosie musztardowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola szparagowa 0,5 kg
cebula 1 średnia
musztarda 2 łyżki
cukier 2 łyżki
olej 2 łyżki
ocet 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka w sosie musztardowym

1. Fasolkę myjemy, odcinamy końcówki i gotujemy w osolonej wodzie.

2. Cebulkę kroimy w drobną kosteczkę i mieszamy z musztardą, cukrem, olejem i odrobiną octu.

3. Ugotowaną fasolkę odcedzamy i ciepłą mieszamy z sosem.

SMACZNEGO :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak