Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kule z manny

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza manna 2 szklanka
wątróbka drobiowa 30 dag
olej 1 łyżka
mąka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kule z manny

Kaszę ugotować na miękko. Wątróbkę pokroić, obsmażyć na oleju. Do kaszy dodać kawałki wątróbki, przyprawić do smaku. Z masy uformować kule, panierować w mące i wrzucać do wody. Gotować aż wypłyną na powierzchnię.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak