Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki grzybami pachnące

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 2 szt
grzyby leśne 1/2 kg
cebula 1 szt
masło kilka łyżek
Cebulka smażona Prymat 1 garść
pietruszka usiekana 2-3 łyżki
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz
czosnek 2 ząbki
jajko 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki grzybami pachnące

Bagietki kroimy na plastry i podpiekamy w piekarniku aż ładnie się zarumienią.
Grzyby kroimy i smażymy na maśle z posiekaną cebulą- przyprawiamy Kucharkiem i pieprzem- dodajemy jajka i smażymy aż się całkiem zetną- często mieszając.
Kromki bagietki nacieramy czosnkiem- kładziemy na nie porcję grzybowej jajecznicy- posypujemy prażoną cebulką i posiekaną pietruszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna56 12.05.2012 00:11
musi być smaczne
Kate131 02.02.2012 09:59
pyszne
MAR3STA 25.12.2011 17:15
pycha
barbara11561 06.11.2011 07:06
bardzo apetycznie wyglądają
aleksa123 03.11.2011 12:05
super, na śniadanie, na kolację...
ronald88 13.10.2011 14:49
super
BernadettaP 12.10.2011 09:26
coś dla mnie :-)
Kuchareczekjeden 09.10.2011 19:40
dla mnie super
AgaS10 09.10.2011 08:19
świetne:)
katoda
katoda 08.10.2011 20:54
Mniam, super wyglądają, aż zgłodniałam!
Monika111 08.10.2011 20:34
super chyba wypróbuję :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak