Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pieczarkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarka 20 dag
masło 1 łyżka
śmietana 200 ml
mąka 1 łyżka
natka pietruszki
sól do smaku
pieprz do smaku
pieczarki marynowane 1/3 słoik
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowa

Pieczarki pokroić, podsmażyć na patelni z masłem. Potem wrzucić do 1,5 litra wody, gotować ok. 10 minut. Dodać pozostałe składniki, gotować ok. 5 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak