Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kluski śląskie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

zmielone ziemniaki 1 kg
mączka ziemniaczana
mąka pszenna 1 łyżka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Kluski śląskie

Masę ziemniaczaną podzielić najlepiej na 4 części, jedna wyjąć a wsypać mączkę ziemniaczaną. Formować kulki, ugotować w osolonej widzie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak