Składniki:
wołowina | 20 dag |
biała fasola | 10 dag |
cebula | |
ziemniak | 2 |
buraki | 3 |
marchew | 2 |
pietruszka | 1 |
kapust włoska | 15 dag |
olej | 1 łyżka |
śmietana | 3 łyżka |
koperek | |
cukier | |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
wołowina | 20 dag |
biała fasola | 10 dag |
cebula | |
ziemniak | 2 |
buraki | 3 |
marchew | 2 |
pietruszka | 1 |
kapust włoska | 15 dag |
olej | 1 łyżka |
śmietana | 3 łyżka |
koperek | |
cukier | |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: