Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bitki schabowe węgierskie

4.0
(23)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 200g (4 cieniutkie plastry)
sól, pieprz do smaku
papryka mielona 1 łyżeczka
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: bitki schabowe węgierskie

Schab rozbić,posypac solą i pieprzem,dobrze posypac papryką,Mięso smażyć po 2-3 minuty z każdej strony.podawać z ziemniakami i surówką. można też podawać z uduszoną papryką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 18.08.2012 09:37
uwielbiam je
Margo1 18.08.2012 09:37
uwielbiam je
Anna133 27.05.2012 09:15
uwielbiam takie dania
Monika79 16.03.2012 16:54
bardzo fajny przepuis
Monika79 16.03.2012 16:54
bardzo fajny przepuis
Monika79 16.03.2012 16:54
bardzo fajny przepuis
Monika79 16.03.2012 16:54
bardzo fajny przepuis
Monika79 16.03.2012 16:54
bardzo fajny przepuis
iknbozka 25.02.2012 20:28
mniam
gosia47-47 02.10.2011 08:59
super
Tomasz17 26.08.2011 23:22
pychotka
mehia 27.11.2010 16:09
interesujące :0
usmiech 06.09.2010 10:42
fajne
Jolanta41 25.06.2010 13:47
Zrobiłam tak z plastrami karkówki, bo schabu nie miałam i ...pyszne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak