Czekoladowa kiełbaska-deser

Czekoladowa kiełbaska-deser

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • herbatniki

    500 gram
  • mleko w proszku

    380 gram
  • masło

    200 gram
  • kakao

    5 łyżek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Herbatniki pokruszyć i wrzucić do miseczki. W drugiej misce wymieszać sypkie składniki i dodać masło, wymieszać na jednolitą masę mikserem. Potem wrzucić herbatniki i uformować z masy długi wałek jak kiełbasa krakowska, owinąć folią i włożyć do lodówki. Podawać pokrojoną w plastry.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Dorota76

28.03.2011 20:35
mniam

misia53

30.10.2010 22:17
A to ciekawe.

iwona332

27.09.2010 00:50
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat