Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z tuńczykiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 4 sztuki
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
majonez 2 łyżeczki
natka pietruszki do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
szczypior do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z tuńczykiem

1. Ugotowane jajka obrać ze skorupki i rozdrobnić na jak najmniejsze kawałeczki

2. Tuńczyka rozdrobnić na jak najmniejsze kawałeczki i dodać do jajek. Szczypiorek poszatkować i dodać do całości.

3 Dodać majonez, przyprawić do smaku i wymieszać.

SMACZNEGO :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Madziela 05.02.2013 12:06
fajne połączenie
Bernadeta 22.01.2013 13:33
bardzo lubimy
pycia9 07.12.2012 11:51
super przepis
M. Monroe 02.12.2012 13:23
pyszna
Pietruszka 05.10.2012 15:50
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak