Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z papryką.

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
papryka 1 szt
majonez 3-4 łyżki
musztarda 1 łyżeczka
Czosnek suszony Prymat do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z papryką.

Kapustę pekińską poszatkować lub pokroić w kostkę. Paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne, pokroić w kostkę. Majonez wymieszać z musztardą. Do salaterki włożyć poszatkowaną kapustę i pokrojoną paprykę. Następnie dodać majonez z musztardą, przyprawić do smaku solą, cukrem, pieprzem i granulowanym czosnkiem, wymieszać. Podawać do obiadu do mięsa i ziemniaków.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 24.01.2014 23:05
bardzo smakowite :)
IlonaAlbertos 12.06.2013 20:25
Musi być pyszna.
agnieszka137 07.10.2011 22:59
super, ja uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak