Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ruloniki z szynki wiejskiej

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka wiejska 6 plastrów
pasta czosnkowa z białym serem 6 łyżek
ser żółty 3 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Ruloniki z szynki wiejskiej

Każdy plaster smarujemy pastą serową, układamy słupek sera i zwijamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 12.01.2012 18:31
smaczne
Rybciia 15.09.2011 13:43
proste i smaczne ;))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak