Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety rybne

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filety rybne 1 kg
jaja 4-5 szt
cebula 2 małe
Bułka tarta klasyczna Prymat
natka pietruszki
sól
pieprz
skórka cytrynowa 3 łyżeczki suszona
tłuszcz do smażenia
ziemniaki 2 duże

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety rybne

Filety kroimy na małe kawałki, mielimy wraz z ziemniakami, dodajemy 4-5 jajek pokrojoną drobniutko cebulę, natkę pietruszki, skórkę cytrynową (suszoną) i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Formujemy zgrabne kotleciki, które panierujemy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jasiek 01.12.2011 22:18
fajny sposób na rybę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak