Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki z nadzieniem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 10
cebula biała 1
masło
jajko 2-3
Bułka tarta klasyczna Prymat
tłuszcz do smażenia
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki z nadzieniem

Cebulę pokroić i zeszklić na maśle, dodać nóżki z pieczarek starte na tarce o grubych oczkach. Usmażyć, doprawić. Gotowe nadzienie nałożyć w kapelusze pieczarek. Następnie spód kapeluszy panierować w jajku i bułce tartej. Usmażyć.
Przystawkę podawać z pieczywem.
Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 16.04.2013 13:31
takie panierowane,smaczne
Fiffi 02.08.2012 15:17
smaczne
Mirka-Ludomila 04.07.2012 10:05
smaczne
Dorota37 22.06.2012 22:28
super przepis
Dorota37 22.06.2012 22:27
super przepis
[email protected] 29.03.2012 13:38
sy super
Marzena34 16.02.2012 16:33
wspaniałe
kriso 10.02.2012 06:19
bardzo dobre
sunnymood 14.01.2012 20:03
super
dianix 07.01.2012 14:48
proste i nie wiele składnikow;)
olkaaa 27.12.2011 11:47
zapowiada się smakowicie
jerry1 24.11.2011 14:53
Muszą być dobre mniam
Kuchareczekjeden 24.11.2011 06:50
świetne
Andzia1977
Andzia1977 23.11.2011 22:43
lubie pieczarki
Elżbieta17 05.11.2011 22:31
pycha
kate.500 03.11.2011 08:30
smaczne
Motorek 29.10.2011 09:47
super
AgaS10 08.10.2011 13:14
ciekawe:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak