Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledż w oleju

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

matjasy 8-10 szt
cebula biała 1 szt
Musztarda sarepska Prymat
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Śledż w oleju

Matjasy zalewamy zimną wodą, moczymy 3-4 godziny, odcedzamy, suszymy, wykładamy na talerz. Oliwę mieszamy z musztardą i sporą ilością pieprzu, smarujemy nią obficie śledzie. Posypujemy bardzo drobno poszatkowaną cebulą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jarlin 24.10.2011 07:57
Dorlil zamieściła zdjęcie, które nijak ma się do efektu końcowego. I nic na nim nie widać. Siłą rzeczy zgłaszam je do usunięcia.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak