Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

królewna śnieżka

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

galaretki pomarańczowe 2 sztuki
bakalie 1 garść
Biszkopty 10 dag
mleko 1/2 szklanki
serek homogenizowany 50 (waniliowy)

Przepis i sposób przygotowania na: królewna śnieżka

galaretki rozpuścić w wodzie ostudzić i zmiksować z serkami homogenizowanymi dodać owoce lub bakalie biszkopty namoczyć w kawie i wyłożyć tortownicę przykryć masą serową sernik przykryć folią spożywczą i wstawić do lodówki na 2 godziny

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tomek18 02.10.2011 12:16
świetny deser
izoldaaa6 28.08.2010 23:59
mój mąz często robi taką piankę ale bez biszkoptów i jest pycha :)
RenataZ-et 28.08.2010 23:39
bardzo dobry torcik :)
Monika193
Monika193 28.08.2010 21:54
super
plocia 27.08.2010 19:31
myślę że tym przepisem zdobędę punkty u męża hahaha
kamilaj 25.08.2010 16:45
mmm mniam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak