Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczone jabłka z błękitnym serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser pleśniowy błękitny 100 g
jabłka 2
sok z cytryny 1 łyżka
orzechy włoskie 2 łyżki
oliwa 1 łyżka
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczone jabłka z błękitnym serem

Jabłka umyć i przekroić na połówki wydrążyć gniazda i polać sokiem z cytryny i układamy jabłka w naczyniu do zapiekania , ser pleśniowy pokruszyć na niewielkie kawałki i nafaszeruj nim jabłka , posiekane orzechy posyp na ser i całe jabłka polej oliwą i posyp pieprzem i zapiekaj w piekarniku 15 minut w 180 st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

magmonika1995 10.05.2012 21:36
super
Wojt@s
Wojt@s 19.10.2011 12:47
smaczne szkoda że brak zdjęcia ;-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak