Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosół z lubczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: powyżej 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka duża 1 sztuka
marchew 3 sztuki
korzeń pietruszki 1 sztuka
seler korzeniowy średniej wielkości 1 sztuka
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku
bulion 1 kostka
Przyprawa do zup i potraw Kucharek do smaku
lubczyk świeży

Przepis i sposób przygotowania na: Rosół z lubczykiem

Pierś z kurczaka umyć i ugotować w lekko osolonej wodzie. Dodać kostkę bulionowa, pokrojoną w paski marchewkę, pietruszkę i seler. Dodać świeży lubczyk. Całość do smaku przyprawić wg uznania. Podawać ze świeżo pokrojoną pietruszką, udekorować liśćmi świeżego lubczyku. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Teresa19 09.10.2011 22:38
z maggi naprawdę dobry
Beatris 09.10.2011 21:15
Uwielbiam rosół.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak