Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser z brzoskwiń i różowych biszkoptów

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brzoskwinie 6
agar-agar 2 łyżeczki
Biszkopty 6 różowe

Przepis i sposób przygotowania na: Deser z brzoskwiń i różowych biszkoptów

Rozkawałkowane brzoskwinie miksujemy wraz z jogurtem i agar-agar. Masę podgrzewamy, by uaktywnić agar-agar. Zdejmujemy z ognia. Biszkopty po pokruszeniu rozkładamy do 6 salaterek i wlewamy przygotowana masę. Przed podaniem schładzamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 26.03.2012 10:45
świetny przepis - łatwy i dający satysfakcję ze smaku
zbysio 10.03.2012 23:47
pyszny
iga2 07.12.2011 14:18
pyszny
bursztynek 02.11.2011 23:52
ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak