Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron podsmażany z szynką i papryka.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makaron ugotowany 200 gram
szynka dość tłusta 300 gram
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia
papryka 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron podsmażany z szynką i papryka.

Szynkę kroimy w kostkę, Paprykę myjemy, wycinamy gniazda nasienne, kroimy ja w kostkę . Na gorącym oleju podsmażamy paprykę, dodajemy szynkę i makaron . Dokładnie mieszamy doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewaa 21.05.2012 19:48
super
Patrycja33 13.10.2011 16:26
szybkie jedzonko
Henryka2 06.10.2011 22:14
Rewelacja! Wspaniały, odkrywczy przepis!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak