Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zasmażane pierogi z zasmażką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kabanos 2 sztuki
cebula 2 sztuki
masło do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Zasmażane pierogi z zasmażką

Pierogi z mięsem, ja użyłam moich pierogów z mięsem i serem, które miałam zamrożone. Można kupić.
Zasmażka:
Na patelni rozgrzewamy masło. Na rozgrzane masło wrzucamy pokrojone kabanosy i smażymy. Pod koniec smażenia dodajemy cebulę i dusimy. Pierogi odsmażamy na patelni na maśle z obu stron na złoty kolor. Na przesmażone pierogi wlewamy przygotowaną gorącą zasmażkę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak