Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łazanki z kapustą i pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron łazanki 1 opakowanie
kapusta kiszona 700 g
pieczarki 500g
sól
pieprz
oliwa
cebula 2 szt
Przyprawa do zup i potraw Kucharek 4-5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Łazanki z kapustą i pieczarkami

Posiekaną cebulę podsmażamy na oliwie, gdy się zeszlki dodajemy starte na tarce pieczarki, doprawiamy solą i pieprzem i dusimy aż zmiękną.

Kapustę siekamy i dusimy na oliwie, dodajemy maggi i dusimy na wolnym ogniu aż zmięknie.

Makaron gotujemy w osolonym wrzątku i mieszamy z kapustą i pieczarkami. W razie potrzeby doprawiamy jeszcze solą, pieprzem i maggi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 22.01.2014 08:41
bardzo smaczne
Goya 18.04.2012 15:43
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak