Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grillowane zrazy

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sznycle wieprzowe 8 szt
ser topiony 20 dkg
papryka czerwona 1 szt
szynka gotowana 40 dkg
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: grillowane zrazy

sznycle lekko rozbić oprószyc przprawami nałożyć na nie pokorjoną w paseczki paprykę i szynkę oraz ser topiony zawinąc i spiąć wykałaczkami lub zawinąc w folie aluminiową. Zrazy ułożyć n agrillu i piec aż mieso będzie rumiane

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 08.06.2012 17:31
Mniam
agnieszka214 20.05.2012 06:23
pychota ślinka cienkie
ziutula
ziutula 07.10.2011 10:00
do zjedzenia na szybko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak