Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ruloniki z szynki

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka konserwowa 300 gram
szparagi konserwowe 15 sztuk
jajko 6 sztuk
cebula biała 1 sztuka
majonez 1 lyzka
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: ruloniki z szynki

Szparagi osaczamy i kroimy na pol.Cebule siekamy,solimy i odciskamy.Jajka gotujemy na twardo,obieramy,siekamy i mieszamy z majonezem i cebula.Doprawiamy sola i pieprzem.
Szynke kroimy na cienkie plasterki.Kazdy plasterek smarujemy masa jajeczna,ukladamy polowki szparagow i ciasno zwijamy.Przebijamy wykalaczka.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 28.09.2011 13:47
super polecam gorąco
Justyna Jussstiii 28.09.2011 13:47
super polecam gorąco
Kate131 26.06.2010 07:52
pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak