ruloniki z szynki

ruloniki z szynki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynka konserwowa

    300 gram
  • szparagi konserwowe

    15 sztuk
  • jajka

    6 sztuk
  • cebula biała

    1 sztuka
  • majonez

    1 lyzka
  • sól i pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szparagi osaczamy i kroimy na pol.Cebule siekamy,solimy i odciskamy.Jajka gotujemy na twardo,obieramy,siekamy i mieszamy z majonezem i cebula.Doprawiamy sola i pieprzem.
Szynke kroimy na cienkie plasterki.Kazdy plasterek smarujemy masa jajeczna,ukladamy polowki szparagow i ciasno zwijamy.Przebijamy wykalaczka.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Justyna Jussstiii

28.09.2011 13:47
super polecam gorąco

Justyna Jussstiii

28.09.2011 13:47
super polecam gorąco

Kate131

26.06.2010 07:52
pychota

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat