Składniki:
fasola szparagowa | 1 kg |
kalafior | 1 szt |
cebula | 4 szt |
cukinia | 1 mała |
Zalewa: | |
woda | 2 litry |
ocet | 1 szklanka |
sól | 5 łyżek |
cukier | 5 łyżek |
pieprz | 25 ziaren |
Liść laurowy suszony Prymat | 6 szt |
fasola szparagowa | 1 kg |
kalafior | 1 szt |
cebula | 4 szt |
cukinia | 1 mała |
Zalewa: | |
woda | 2 litry |
ocet | 1 szklanka |
sól | 5 łyżek |
cukier | 5 łyżek |
pieprz | 25 ziaren |
Liść laurowy suszony Prymat | 6 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: