Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

przypalanka

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

polędwica 1 kg
makaron 1 opakowanie
rodzynki 10 dag
czosnek 1 zabek
Zioła prowansalskie suszone Prymat
olej

Przepis i sposób przygotowania na: przypalanka

polędwicę natrzeć oliwą czosnkiem i ziołami zawinąć w folie i dać do piekarnika na 15 minut na patelni rozgrzać tłuszcz i wsypać pieprz aby się przepalił włożyć ugotowany makaron masło rodzynki polędwicę pokroić włożyć do makaronu i zalać bulionem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aga130982 27.08.2012 15:37
świetna
aga130982 27.08.2012 15:37
świetna
aga130982 27.08.2012 15:37
świetna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak