Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cytrynowa melisa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

melisa 2 garści
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Cytrynowa melisa

Listki świeżej melisy dokładnie płuczemy, zalewamy wrzątkiem, dodajemy sok z cytryny. Podajemy schłodzoną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariusz10 11.04.2012 11:27
super
gusia1000 10.01.2012 14:36
Dobre.
melonik 02.01.2012 07:59
dobre
Lotar 13.10.2011 22:02
poproszę szklaneczkę
BernadettaP 06.10.2011 23:01
Po prostu lubię mocne wrażenia :-P
pacpaw 06.10.2011 22:58
ktoś chyba mocno nerwowy skoro tyle melisy :o)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak