Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pire z grochu

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

groch 50 dek
sól do smaku
pieprz do smaku
czosnek 4 ząbki
Majeranek suszony Prymat do smaku
masło 1 łyżka
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: pire z grochu

Namoczony dzien wcześnie groch gotujemy do miękkości z liśćmi i szczyptą soli. Po ugotowaniu wyjąć listka i dodać resztę składników zmiksować na gładką masę. Podawać polane przesmażonym boczkiem z cebulą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 14.01.2013 09:12
fajne danie !
barbara11561 27.12.2012 17:06
ciekawy sposób na danie
Krystyna32 16.07.2012 15:01
super
fictor123 15.05.2012 08:59
smaczne
gacopierz23 23.03.2012 12:54
fajny sposób na groch :)
joanna77 30.12.2011 18:53
super
Rogalik 08.11.2011 21:45
super
owca441 19.10.2011 17:27
exstra
teresa18 06.10.2011 17:03
interesujący przepis chętnie skorzystam
Motorek 06.10.2011 09:56
super
irenka 05.10.2011 20:30
już lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak