Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem, jabłkiem i oliwkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż 100g/1 torebka
jabłko 1
tuńczyk 1 puszka
groszek konserwowy 1/2 puszki
oliwki czarne
jogurt naturalny
musztarda
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem, jabłkiem i oliwkami

Ugotowany na sypko ryż łączymy z groszkiem konserwowym, jabłkiem pokrojonym w kostkę, odsączonym tuńczykiem (najlepiej kawałki w sosie własnym), posiekanymi oliwkami, jogurtem, musztardą, solą i pieprzem i dokłądnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 24.01.2014 08:41
na pewno super
gosia47-47 19.11.2011 07:19
musi być smacza
pioge7 05.10.2011 11:38
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak