Klops z otrębami

Klops z otrębami

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wołowina

    500 gram
  • pierś z indyka

    300 gram
  • otręby owsiane

    5 łyżek
  • jaja surowe

    3 sztuki
  • cebula biała

    1 duża
  • pieprz biały Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso zmielić. Oręby namoczyć w wodzie i dodać do mięsa, cebulę pokroić w kostkę i dodać też do mięsa, dodać jaja i przyprawy. Wyrobić, uformować klops i piec w piekarniku w 200 stopniach ok. godzinę.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

manaika

18.03.2012 12:18
ciekawy pomysł

usmiech

12.03.2012 09:50
ciekawe

barbara11561

12.02.2012 00:15
ciekawy przepis

iknbozka

13.01.2012 19:51
fajne

banditka

15.11.2011 19:59
z otrębami nie piekłam pomyslowe

Bartolomeo

18.10.2011 09:09
ciekawe

Magdalena1110

16.10.2011 01:00
pycha

agnieszka214

14.10.2011 07:18
ciekawy pomysł

MAR3STA

09.10.2011 22:23
fajny pomysł

iziona

05.10.2011 07:25
Robię klopsa,ale otrębów jeszcze nie dodawałam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat