Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczone pietruszki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pietruszka 2 duże
oliwa 3 łyżki
Sól czosnkowa jodowana Prymat
miód 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: pieczone pietruszki

Pietruszki obieramy i kroimy na ćwiartki. Oliwę łączymy z miodem i solą czosnkową, tą mieszanką smarujemy pietruszki, układamy je na blasze, na której piecze się mięso. Pieczemy ok 45minut. Można też je grillować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 22.03.2013 09:46
NIE JADŁEM JESZCZE TAKICH
Kuchareczekjeden 26.10.2011 13:11
no na pewno pomysl oryginalny
sylwia / sytofala 04.10.2011 21:19
niesamowite ,jestem pełna podziwu :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak