Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane jajka z fetą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo
ser feta
koperek
natka pietruszki
sos z kaparów

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane jajka z fetą

Ugotowane jaja na twardo przekroić na pół i wydrążyć zółtka,dodać do nich posiekaną natkę,koperek,trochę majonezu i sos z kaparów (przepis w mojej księdze). Wypełnić jajka uzyskaną masą i na wierzch dodać ser feta pokrojony w kostkę. Dodatkowo można polać jeszcze sosem z kaparów. Polecam!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

usmiech 18.06.2012 10:42
ciekawe
Ela15 27.01.2012 12:24
musz? spróbowa?
ziutula
ziutula 12.10.2011 22:55
przepyszne...
Ewa6274879 04.10.2011 20:22
ooo takich jajek jeszcze nie jadłam - muszę spróbować :)
halina17 04.10.2011 20:01
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak